Kush jemi

Agjensi Kretive Dizenjimi

Prestige Design bën më shumë sesa thjesht marketing inovativ dhe dizajn grafik. Ne jemi një ekip me përvojë dhe profesional marketingu të angazhuar për përsosmëri në të gjitha aspektet e punës sonë. Nga procesi ynë i të menduarit krijues deri në realizimin e përsosur të secilit projekt, ne bashkëpunojmë ngushtë me klientët tanë për të siguruar që t'i përmbushim dhe t'i tejkalojmë pritshmëritë e tyre.

Ne hartojmë gjithçka me kreativitet dhe vëmendje ndaj detajeve, na pëlqen të jemi konceptual dhe të mendojmë duke krijuar imazhin ‘perfekt’ kur shihni për herë të parë një pjesë të reklamave. Ne i bëjmë të gjitha këto me pasion dhe vendosmëri. Me pak fjalë, puna jonë, e frymëzuar në mënyrë krijuese… vjen natyrshëm.

Prestige Design është një agjenci me çmime mjaft konkuruese në tregun dixhital të reklamave me qendër në Tiranë, por me shumë klientë që janë nga të gjitha anët e botës. Ne i shërbejmë shumicës së industrive dhe sektorëve që promovojnë klientët tanë me punime profesionale për krijimin e logos dhe identitetit të kompanive, dizajn, printim, faqe në internet, marketing dhe shërbime PR.

Mëso më shumë

Klientët tanë

Ata janë çelësi i suksesit tonë

Ne dëshirojmë që biznesi juaj të jetë i suksesshëm, kështu që ne punojmë me ju si një partner krijues nga koncepti deri në një zgjedhjen tuaj përfundimtare. Ne jemi të apasionuar pas dizajnit. Misioni ynë është të ndihmojmë klientët tanë të rrisin përfitimet dhe të promovojnë rritjen e biznesit.

Ne kemi punuar me një grup të madh klientësh ndër vite - sektori i madh, i vogël, publik, B2B, etj. Ne e duam të përpunojmë atë që i bën ata të jenë të kënaqur. Kjo është arsyeja pse shumë klientë kanë tendencë të punojnë gjatë me ne. Këtu është një përzgjedhje:

Pse ne

Sepse ne nuk duam asnjëherë më pak se perfektja

Agjensia jonë është po aq e fortë sa stafi ynë dhe për shkak të kësaj, ne punësojmë vetëm individë që i duan sfidat me të vërtetë i çojnë përpara projektet. Anëtarët e ekipit tonë kanë eksperiencë të gjatë në këtë fushë, kanë krijuar punime për biznese të ndryshme, kanë dizenjuar për kompanitë më të mëdha si dhe kanë konkuruar denjësisht dhe profesionalisht me agjensitë simotra në vendet më të zhvilluara europiane.

Ne përdorim përvojën dhe talentin tonë personal për të përcaktuar vlerat dhe ofertat e kompanisë sonë. Rrënjët tona janë të bazuara në marketing, PR dhe biznese nga më të ndryshmet, kështu që puna me partnerët tanë dhe lidhja me klientët e tyre vjen natyrshëm.

Çelësi i suksesit për ne është bashkëpunimi dhe kërkesa që specialistët e stafit tonë, projektuesit dhe menaxherët e projekteve të punojnë ngushtë dhe drejtpërdrejt me klientët tanë përmes një procesi të thjeshtë dhe efikas. Ne besojmë se jemi serioz, transparent dhe të sinqertë dhe presim që bizneset me të cilat ne punojmë të jenë të njëjta.

Mëso më shumë

Çfarë bëjmë

Nëse keni një ide, ne mund ta realizojmë ashtu siç e imagjinoni

Ekipi ynë i aftë ofron një gamë të plotë të zhvillimit të aplikacioneve dhe faqeve të internetit, dizajn grafik dhe shërbime të marketingut që janë përshtatur për tju shërbyer sa më mirë ju. Klientët tanë zgjedhin të punojnë me ne për shkak të integritetit dhe përkushtimit tonë ndaj tyre - puna jonë profesionale përshtatet me pritshmëritë maksimale të tyre.

Prestige Design ofron një gamë të gjerë zgjedhjesh të shërbimeve për t'iu përshtatur të gjitha nevojave tuaja të marketingut. Nga punimet grafike, aplikacionet, faqet e internetit interaktive dhe marketing online, deri në identitetet e korporatave dhe materialet e printuara, ne kemi mjetet për ta bërë kompaninë tuaj një udhëheqëse në fushën e saj.

Ne jemi një agjenci moderne dixhitale, me të vërtetë e shumë-anshme me aftësi dhe entuziazëm të jashtëzakonshëm. Ne planifikojmë çdo projekt në mënyrë strategjike dhe demonstrojmë një qasje të integruar të mesazhit tuaj. Ne përdorim më së miri kanalet e përshtatshme të marketingut për të përfituar rezultate maksimale me kosto efektive.

Mëso më shumë